Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Vinmakerens middag

12. juni @ 19:00 21:30

Vinmakerens middag Tedeschi fra Veneto i Italia.

Riccardo er vinmakeren i familien, og er en av tre søsken som nå har overtatt etter far Renzo. Familien Tedeschi har i mange generasjoner dedikert sin energi og entusiasme til vindyrking i Valpolicella området. Den første vinmarken ble kjøpt allerede i 1630, og siden har den ene etter den andre bidratt til en gradvis anerkjennelse, prestisje og respekt til familien, i noen tilfeller til en så stor grad at man har blitt kallet til å fylle forskjellige politiske og religiøse roller. Vindyrking har alltid stått som det sentrale og som familiens stolthet – deres sanne mening i livet. Stilen på vinene vil alltid reflektere voksestedet, de vil alltid være tørre, slanke og med en elegant underliggende syrlighet, noe som gir de karakter.

Viner:
Soave Classico 2018
Valpolicella Superiore 2016
Maternigo Valpolicella Superiore 2015
San Rocco Ripasso Superiore 2016
Amarone 2016
Recioto 2015

Vi serverer en tilpasset 4-retters meny, og vi er så heldige å få selveste Riccardo på besøk for å fortelle oss om huset og vinene.

kr. 1195 Pr billett
Carl Johans gate 5
Trondheim, 7010 Norge
toromogkjokken.no

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *