Arrangement med mat og drikke i kombinasjon

På alle våre arrangement er det begrenset antall plasser, og man må kjøpe billetter for å sikre seg plass. Dersom det er utsolgt, ta kontakt for å stå på venteliste.

VINKURS

Vår vinkelner tar dere gjennom historien, jordsmonn, druer og klima. Hvert vinkurs har fokus på et land eller tema, og som passer for alle som vil lære litt mer om vin. Det er 2 timers smaking og prating, etterfulgt av en 3-retters meny med tilpassede viner, kr 1600,- pr pers.  Datoer, tema og billetter til vinkurs finner du nederst på siden.

VINSMAKING

Vi tilbyr også 45 minutters vinsmaking før middag for grupper på 10 eller flere. Da smaker dere på 3-4 viner sammen med en av våre Sommelierer, og dere kan selv være med og bestemme tema, land eller område dere ønsker å få litt bedre kjennskap til. Prisen for denne smakingen er 295,- pr pers (min 2950,-).

Ta kontakt for å sjekke kapasiteten for en smaking før middag. 

VINMAKERENS MIDDAG

Av og til er vi så heldige å få noen av de fantastiske vinmakerne vi samarbeider med på besøk. De forteller oss om sine viner, jordsmonn, produksjon og ideer, og har med seg flere av sine utvalgte viner som vi får være med og smake. Våre kokker setter sammen en meny som passer til vinene, og det hele blir en hyggelig og smakfull opplevelse. Her vil prisene variere, men uansett er disse arrangementene alltid veldig hyggelig priset. Billetter og info om hvert arrangement finner du nederst på siden.

ØLSAFARI

Busstur innom 3 bryggeri for smaking og omvisning, inkludert 3-retters meny (1 rett på hvert sted).

Bussen går fra To Rom og Kjøkken kl 1745. Første bryggeristopp er Hammerhead Bryggeri i Forsøkslia. Her blir det omvisning og ølsmaking sammen med en forrett. Neste stopp er Austmann Bryggeri i Sluppenvegen, der det også blir omvisning og ølsmaking sammen med hovedretten. Siste stopp er E.C.Dahls Bryggeri, med omvisning i bryggeriet og ølsmaking sammen med desserten.

Kl 2115 går bussen tilbake til byen, men man kan godt også velge å bli igjen i puben på E.C.Dahls Pub og Kjøkken.

Vinkurs Frankrike 23. september

To Rom og Kjøkken Carl Johans gate 5, Trondheim

To timer smaking og prat om vin, etterfulgt av 3-retters meny med vin til. Refusjon av kjøpte billetter kan gjøres senest 3 dager før arrangementet.

Bestill Billetter kr. 1600 3 billetter igjen

Ølsafari 8. oktober kl 1745

To Rom og Kjøkken Carl Johans gate 5, Trondheim

Busstur innom 3 bryggeri for smaking og omvisning, inkludert 3-retters meny (1 rett på hvert sted). Bussen går fra To Rom og Kjøkken kl 1745. Første bryggeristopp er Hammerhead Bryggeri […]

Bestill Billetter kr. 1495 5 billetter igjen

Vinkurs Italia 4. november

To Rom og Kjøkken Carl Johans gate 5, Trondheim

To timer smaking og prat om vin, etterfulgt av 3-retters meny med vin til. Refusjon av kjøpte billetter kan gjøres senest 3 dager før arrangementet.

Utsolgt kr. 1600

Ølsafari 18. februar kl 1745

To Rom og Kjøkken Carl Johans gate 5, Trondheim

Busstur innom 3 bryggeri for smaking og omvisning, inkludert 3-retters meny (1 rett på hvert sted) Bussen går fra To Rom og Kjøkken kl 1745. Første bryggeristopp er Hammerhead Bryggeri […]

Bestill Billetter kr. 1495 38 billetter igjen